7-Daagse Prothetiek Cursus

De intentie is dat wij op 16 juni 2017 zullen starten met de 8e editie van ons paradepaardje, de 7-daagse Prothetiek  cursus. Een cursus die begint met het uitgieten van de alginaatafdruk tot het relinen op 2 drukknoppen en alles wat daar tussen  zit. 
Echter de tandtechniek staat niet stil, de digitale tandtechniek heeft inmiddels zijn intrede gedaan. Dit heeft ons doen besluiten  om naast  de authentieke tandtechniek u ook kennis te laten maken met de nieuwe digitale tandtechniek zonder concessie  te doen. Ook hebben wij ervoor kunnen zorgen dat er op een aantal  dagen voor u een live patiënt  aanwezig is. Hiermee geven wij u een extra  kijkje in de dentale  keuken.

Dit vertaald  naar onze huidige opleiding zou het zomaar kunnen dat deze cursus het komend jaar verder uitgebreid wordt met 1 of 2 extra  dagen om ook de digitale prothese en de immidiaat prothese te betrekken  in deze cursus. Dit heeft mogelijk tot gevolg dat wij genoodzaakt zijn de cursusprijs aan te passen.  Met betrekking tot de KRTP – punten  zal per extra  cursusdag  ook 7 extra  KRTP - punten  toegekend  worden.

Deze opleiding wordt verzorgd door

Tineke Germs: Tineke is Tandprotheticus en heeft een praktijk in Deventer. Daarnaast is zij docente  aan de Hogeschool in Utrecht voor de opleiding Tandprothetiek.

Raphael Henderix: Raphael is werkzaam voor de firma Candulor en heeft een Prothetiek  laboratorium  gehad in België.

Philippe Verberght:  Tandtechnicus  en productspecialist van CEKA PRECI-LINE wereldwijd. Tevens is Philippe gastdocent bij de DHTA in Utrecht.

Marie-Claire Bossaer: Marie-Claire is binnen Arseus Lab gespecialiseerd in het geven van dieptrekcursussen voor Dreve en het geven van Artex voordrachten en seminars  bij universiteiten in Nederland en België.

Alex van Etten: Tandtechnicus  en één van de CAD-CAM specialisten binnen Arseus Lab. Alex zal mede invulling geven aan de digitale dag.

Peter van der Pal: Tandtechnicus,  gastheer en coördinator van deze cursus. Werkzaam vanaf 2003 voor Arseus Lab. Daarnaast gastdocent bij de DHTA in Utrecht.

Plaats en data:
16 juni 2017 | Prothetiek  cursus - deel 1 | van 9 tot  18 uur | Nederlands
Veluwezoom 16, 1327 AG, Almere

49 KRTP – punten

Prijs
€ 2250 per persoon  (inclusief alle materialen,  middaglunch, afscheidsdiner, Artex CT articulator voorzien van opstelkalotte en splitexsysteem, de door ons geschreven bijna 400 pagina’s tellende documentatie, certificaat na elke aanwezige cursusdag)

ARSEUSLAB ACADEMY
Inschrijven via Peter van der Pal op het nummer +31 6 23 86 47 64 of via mail op Peter.van.der.Pal@arseus-lab.nl.

Klikt u hier voor meer informatie.

09

 

KRTP punten: