Donderdag 7 en vrijdag 8 oktober 2021: NVGd jubileumcongres in Apeldoorn

De Nederlandse Vereniging voor Gerodontologie bestaat 35 jaar en dat willen wij natuurlijk samen met onze leden gaan vieren! Op 7 en 8 oktober 2021 vindt in Apeldoorn ons 7e lustrumcongres plaats. Tijdens dit hybride congres staan we stil bij de multidisciplinaire benadering van tandheelkundige problematiek bij ouderen. 
 
Donderdag 7 oktober is speciaal georganiseerd voor leden van de NVGd en bevat een diepgaand interactief wetenschappelijk programma. Leden kunnen tevens rekenen op een feestelijk diner mét afsluitende festiviteiten!
 
Op vrijdag 8 oktober richt het congres (tevens online!) zich op alle mondzorgverleners en andere geïnteresseerden in de zorg omtrent ouderen. Diverse sprekers zullen o.a. onderwerpen uitlichten als: de nieuwe KIMO-richtlijnen, de ziekte van Parkinson en psychiatrie. Ook worden technische aspecten zoals telescoopkronen en prothetiek behandeld. Alle onderwerpen staan in het belang van het verlenen van mondzorg aan kwetsbare ouderen. 
 
Programma & inschrijving
Het NVGd lustrumcongres zal een hybride congres zijn. Participeer online of op locatie en blijf slapen! Ontdek ons unieke programma en laat uzelf inspireren. Of ga direct door naar de inschrijving. 
 
Overnachting Van der Valk Apeldoorn
Heeft u zich ingeschreven als NVGd lid voor het congres op donderdag én vrijdag? Reserveer hier uw overnachting op de locatie zelf.
Géén NVGd lid?
Bent u nog geen lid van de NVGd? Meld u hier aan om lid te worden van de Nederlandse Vereniging voor Gerodontologie en kom zowel op de donderdag als vrijdag! 
Deelnemersgelden

Lid

Wanneer

Prijs

NVGd lid

Donderdag & vrijdag (incl. diner en feestavond)

€300,-

NVGd lid

Vrijdag

€250,-

NVGd lid

Vrijdag – online

€175,-

 

 

 

Géén NVGd lid

Vrijdag

€300,-

Géén NVGd lid

Vrijdag – assisterenden

€150,-

Géén NVGd lid

Vrijdag – studenten

€100,-

Géén NVGd lid

Vrijdag – online

€175,-

Géén NVGd lid

Vrijdag – online studenten

€50,-

Accreditaties
KRTP: donderdag 4 KRTP punten en vrijdag 6 KRTP punten
Inschrijving