Wij verzorgen Medische- & Veiligheidstrainingen in heel Nederland. In de loop van de jaren is er een constant en stabiel klantenbestand ontstaan van steeds terugkomende cursisten. Er zijn 2 personen full time werkzaam. Daarnaast kunnen we gebruik maken van de diensten van 2 andere ZZP ers.  U kunt bij ons terecht voor o.a. BHV opleiding, BHV herhaling, BHV practicum, Reanimatie + AED etc. Onze lessen zijn aangepast aan de beroepsgroep waaraan we les geven.

Doel:
Doel van de cursus is de cursist te trainen in enkele kerntaken, zodat hij na afloop van de cursus in staat is om de taak van de hulpverleningsdiensten (denk hierbij aan ambulance, brandweer en politie) over te nemen tot het moment dat deze aanwezig zijn. De cursus wordt door ons aangepast aan de cursisten, waardoor een stuk maatwerk ontstaat. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te oefenen in de eigen praktijk ruimte (mits daar voldoende ruimte is)

Leerdoelen:
Alarmering
Het verlenen van spoedeisende eerste hulp
Het verlenen van niet spoedeisende eerste hulp
Het verplaatsen van een slachtoffer uit een ongevalssituatie
Verbindingen en communicatie met externe hulpverleningsdiensten
Brand en brandbestrijding met verschillende blusmiddelen
Ontruiming

Minimum aantal deelnemers: 5

Cursusgeld Opleiding BHV 195 euro excl. btw
Cursusgeld is incl. boek, certificaat en cursusmaterialen. A1 Trainingen is een door het CKBRO geregistreerde opleider en kan u daarom BTW vrij factureren indien uw bedrijf een BTW vrijstelling heeft.

Cursusgeld BHV Practicum 150 euro excl. btw. (Herhaling)
Cursusgeld is inclusief alle benodigde materialen en lunch. A1 Trainingen is een door het CKBRO geregistreerde opleider en kan u daarom BTW vrij factureren indien uw bedrijf een BTW vrijstelling heeft.

Wordt er in een praktijk les gegeven dan is per 6 cursisten, 1 cursist gratis. Eenmaal per jaar 2 KRTP punten in CANMED rol  MAATSCHAPPELIJK HANDELEN

Michael Hermse
Instructeur Eerste Hulp OK nummer: 96026817
Instructeur BLS (Reanimatie + AED) ERC nummer: 31-11-58201-02-02

Practicum bedrijfshulpverlening ONT
Opleiding bedrijfshulpverlening ONT
ONT dagindeling BHV Practicum
ONT dagindeling BHV Opleiding

KRTP punten: 2