Soundwise II DISC communicatietraining (expert)

hét vervolg op Soundwise, de krachtige DISC communicatietraining

Waarom Soundwise II?

Bewust communiceren is belangrijk voor het overbrengen van je boodschap. Het is bepalend voor je succes, het opbouwen en onderhouden van je relaties.

Soundwise I heeft je geleerd over wat communicatiestijlen zijn en wat de verschillende stijlen nodig hebben om optimaal te kunnen communiceren. Toch blijkt dit niet vanzelfsprekend te zijn. Het vraagt bewuste oefening in de praktijk.

Soundwise II speelt hierop in. Het is een verdiepingstraining die je nog meer kennis geeft over de communicatiestijlen. Het geeft je ook inzicht wat bepaalde manieren van communicatie kan doen met je zelfbeeld. Hoe je om moet gaan met momenten als je zelfbeeld negatiever wordt. Het leert je om makkelijker in je kracht te blijven staan. Tegelijkertijd is het ook toepasbaar in uw persoonlijke leven. Een verrijkende dag om je expert te maken in DISC stijlen

Resultaten

  • Je kunt goed inspelen op andere stijlen zonder je eigenheid of je kracht te verliezen.
  • Je leert nog sneller de communicatiestijlen te herkennen.
  • Je kan beter omgaan met onverwachte situaties en confrontaties.
  • Je herkent makkelijker de luisterbehoefte van de ander en sluit je beter daar bij aan.
  • Met andere woorden: je wordt expert op het gebied van DISC stijlen!

Hoe?

Op een interactieve wijze en d.m.v. oefeningen, theorie, tips en trucs leert u optimaal te communiceren dankzij kennis van uw eigen communicatiestijl en die van anderen.

Voor wie?

De Soundwise II (expert) is een vervolgtraining voor deelnemers die de Soundwise I DISC communicatietraining hebben gevolgd.

Duur

1 dag van 09.00 tot ca. 18.00 uur (2 dagdelen)

Kosten

€ 325,- ( excl. BTW) .

Inclusief
deelnemersmap met syllabus, onbeperkt koffie en thee, sap, fruit,  lunch (pauze) en na afronding training een deelnamecertificaat.

ONT 

Leden van de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici ontvangen bij deelname aan de training Soundwise II  9 KRTP-punten.

Meer informatie of aanmelden: https://www.maxwise.nl/communicatie-interactie/training-soundwise/

 

KRTP punten: 9