Geachte Tandprotheticus, 

Bij deze nodigen wij u uit voor de cursus “Novusprothese” in Amsterdam bij uw collega John van Halderen op zaterdag 4 juni 2016. Velen van u hebben deze cursus reeds gevolgd in Doetinchem.

Novus® is vergelijkbaar met een zacht blijvende basis, het is echter niet vergelijkbaar met de bestaande producten op de markt. Novus® heeft een zeer goede hechting, geeft de patiënt zeer veel comfort, heeft energie-absorberende eigenschappen en blijft zeer lang goed (er zijn gevallen bekend van patiënten die 20 jaar een Novus® prothese dragen).  In deze cursus wordt het hele concept behandeld, inclusief de indicatiestelling.

Het is gebleken dat Novus® voor elke patiënt een verbetering is.

De materiaalkosten van Novus® zijn circa €40,- per prothese. U kunt bij de meeste verzekeraars per prothese rond de €350,- extra declareren voor het aanbrengen van Novus.

De heer Wilco Feukkink van TPP Feukkink uit Doetinchem vertelt: “Sinds enkele maanden gebruiken wij Novus op vrijwel elke prothese die wij afleveren. De resultaten zijn spectaculair. De omzet per patient is flink gestegen en wij hebben door Novus veel nieuwe patiënten erbij gekregen. Maar bovenal ben ik enthousiast door de vele uiterst tevreden patiënten welke voorheen drukplekken hadden en kleefpasta moesten gebruiken.” 

Indien u, als ONT lid, deze cursus volgt, ontvangt u drie KRTP punten

Data: Zaterdag 4 juni 2016. 
Tijd: van 10:00 tot 13:00 of van 14:00 tot 17:00 
Locatie:  Mondzorg Amsterdam, Postjesweg 134, 1061 AX Amsterdam

De cursus wordt gegeven door uw collega Wilco Feukkink en Wouter Sonderen van Novus BV.

Programma

- Ontvangst met een koffie/thee

- Algemene presentatie NOVUS

- Diagnose- en indicatiestelling

- Verwerkingspresentatie

- Casusvoorbeelden

- Rondvraag

De kosten voor de cursus zijn €250,-, dit is inclusief een Novus introductie pakket t.w.v. €182,- 

Novus BV is de exclusieve distributeur van Novus® voor Europa. U bent, als ONT lid, “Preferred Novus® Provider” na het volgen van onze cursus en hierdoor een specialist in het vervaardigen van een Novusprothese. 

Aanmelden voor de cursus kan onder vermelding van de door u gewenste tijd via een email aan: info@novusliner.nl of per telefoon: 0543 563428

Met vriendelijke groet,

NOVUS BV

Wouter Sonderen en Wilfred van Til

 

 

KRTP punten: