DE NIEUWE GIETTECHNIEK DOOR PETER VAN DER PAL

Prothese omzetten van was naar kunststof met o.a. een perfecte aansluiting van de A-lijn.
Uw prothese willen gieten met 25 tot 40% minder monomeer dan u gewend bent? Het bestaat! Deze nieuwe generatie Selexion gietkunststoffen is al voorbereid met voorgepolymeriseerde microparels. Het gieten van protheses wint duidelijk terrein. Dit heeft te maken met de volgende oorzaken:
Snel: bij deze giettechniek wordt het afwerken tot een minimum beperkt Schoon: geen gipsafval Simpel: ondersnijdingen zijn van minder belang, uitblokken in was is eenvoudig
Door dit alles: TIJDWINST, hetgeen zich vertaalt in besparing van loonkosten!
Echter, steeds komt de vraag terug: • Hoe zit het met de krimp? • Staat de A-lijn niet open? • Je gebruikt immers toch meer monomeer dan bij het persen?
Tijdens deze prothese gietcursus wordt op al deze vragen antwoord gegeven. Al deze bovengenoemde problemen zijn niet nodig als u zich aan de juiste richtlijnen houdt. Ik laat u een kijkje nemen achter elke handeling, laat u weten waarom poreusiteit zich voordoet, geef u nieuwe richtlijnen om fouten uit te sluiten. En uiteindelijk gaat u naar huis met een prothese waarvan de A-lijn aansluit. Maar ook kleurkeuze, allergieën en efficiënt werken met de techniek komen aan bod. Een interessante cursus die direct in de praktijk toepasbaar is!

Plaats en data

13 oktober 2017 | van 9 tot 17 uur | Nederlands Veluwezoom 16, 1327 AG, Almere

7 KRTP – punten

Prijs € 75 per persoon (inclusief materiaal en lunch)

Inschrijven via Peter van der Pal op het nummer 06 23 86 47 64
of via mail op Peter.van.der.Pal@arseus-lab.nl

 

KRTP punten: