EFFICIËNTIE EN ESTHETIEK

ZIRKONIUMOXIDE EN DE E.MAX-OPLOSSINGEN

De nieuwe generatie volkeramische materialen en nieuwe technologieën bieden volledig nieuwe indicaties en verwerkingstechnieken in de hedendaagse tandheelkunde! De afgelopen jaren zijn volkeramische framematerialen ontwikkeld die meer translucentie bieden, wat opgebakken restauraties nóg esthetischer maakt.

Translucente substructuren reflecteren minder licht en dat vermindert de helderheid van de afgewerkte restauraties. Verder is er een algemene trend naar restauraties met meer helderheid. Het bereiken van een natuurlijke helderheid op translucente frames vormt tegenwoordig dan ook een grote uitdaging voor tandtechnici en daarvoor hebben we een nieuw materiaalconcept nodig.

• Volkeramiek, CAD/CAM, zirkoniumoxide, implantaatgedragen, verschroefde frontbrug
» NIEUWE Power Dentin-massa’s met meer “power” om het licht te reflecteren.
» U leert hoe u de helderheid en levendigheid van hoog translucente framematerialen, zoals zirkoniumoxide en lithiumdisilicaat, kunt regelen met behulp van de laagopbouwtechniek!

• Gingiva Solution Concept – Verblenden van de gingivale zone
» Het bereiken van natuurlijke resultaten bij de laagopbouw in de gingivale zone vereist een zekere leercurve om de noodzakelijke mengtechnieken te beheersen en een harmonisch samenspel van intensieve en translucente massa’s te verkrijgen.

Oefenen is dus essentieel en werpt vruchten af. Met enige technische vaardigheid kunnen de vorm, textuur en kleur van de gingivale zone op natuurlijke wijze gereproduceerd worden.

• NIEUW IPS Ivocolor – Het universele systeem voor het karakteriseren en glazuren van alle tandkleurige Ivoclar Vivadent-keramiekmassa’s

Dag 1:
9-17u

Dag 2:
9-17u
Engels
BE: Mannebeekstraat 33 8790 Waregem

€ 495

14 KRTP (CANMED rol MONDZORG)

Meer informatie en aanmeldingen: https://www.arseus-lab.nl/nl_nl/academy