18.00 – 19.00

Ontvangst met dinerbuffet

19.00 – 19.45

Is er nog toekomst voor de uitneembare prothese?
Deze vraag wordt door Raphael Henderix van Candulor beantwoord tijdens zijn lezing.

Silensor: de oplossing bij slaapproblemen
Slaapproblemen, waaronder snurken, komen veel meer voor dan men denkt. Deze problemen kunnen een grote invloed hebben in het dagelijks functioneren. Ernst van Beekhuizen vertelt u er tijdens zijn presentatie meer over en laat u zien welke oplossingen er zijn, waaronder de Silensor.

Alles wat u moet weten over Vita MFT
Tijdens deze lezing neemt Tom Behaeghel van Vita u mee in de wereld van de Vita MFT tanden en vertelt hij u alles wat u moet weten over deze tandenlijn.

19.45 – 20.00

Pauze

20.00 – 20.45

Een afdruk om te lachen
Het slagen van het uiteindelijke werkstuk wordt mede bepaald door de juiste voorbereiding, het gebruiksgemak, de materiaalkundige eigenschappen en kennis van het afdrukmateriaal. Enkele specifieke praktijktips en voorbeelden rondom dit thema komen aan bod tijdens deze lezing van Ardie Hagoort van Kettenbach.

Hygiëne in de tandprothetische praktijk
In deze praktische presentatie reikt Edwin Snoek van schülke+ u diverse handvatten aan voor het verbeteren van de hygiëne in uw praktijk. Goed voor u, uw team en uw patiënten!

20.45 – 21.00

Pauze

21.00 – 21.45

Preventie mond- en keelkanker
Wilt u ook weten hoe u een belangrijke rol kunt spelen in het vroegtijdig ontdekken van mond- en keelkanker? Tijdens deze lezing, verzorgd door Ardie Hagoort (Kettenbach) en Marco van der Linden (Clan), wordt ingegaan op het extra- en intra-oraal onderzoek door middel van observatie, palpatie en het gebruik van de OralID lamp en de Prevo-check.

21.45 – 22.30

Afsluitende borrel

Klik hier voor meer informatie

KRTP punten: