Lezing en workshop mondfotografie met doctorseyes

Traditioneel wordt bij mondfotografie gebruik gemaakt van een ringflits. Hierdoor krijgt de foto weliswaar een egale, maar zeker ook een vlakke uitlichting. Doctorseyes maakt gebruik van continu LED licht, waardoor de foto veel meer diepte en sprankeling krijgt. Docorseyes is er als professional set voor de veeleisende fotograaf, die zelf reeds over een (digitale) speigelreflexcamera met macrolens beschikt. Maar ook is er een doctorseyes compact set; een kant en klare, betaalbare oplossing inclusief digitale compact camera, voor de startende fotograaf die goede kwaliteit mondfoto’s wil maken.

Tijdens deze cursus gaat u zelf met uw camera aan de slag tijdens het hands-on gedeelte en krijgt u gedurende de lezing tips en tricks zodat u het meeste uit uw doctorseyes kunt halen!

Deze cursus wordt gegeven door Drs. R.E.M. Smit en is uitermate geschikt voor tandartsen, assistenten, mondhygiënisten en tandprothetici. Accreditatie voor deze cursus is aangevraagd bij de diverse kwaliteitsregisters waaronder KRTP 3 punten.

Datum en locatie

Vrijdag 23 september 2016

Dental Union
Ravenswade 54k
3439 LD Nieuwegein
 

Programma

TijdOnderdeel
12.30 - 13.00 uur Ontvangst met lunch
13.00 - 14.30 uur Eerste deel van de cursus
14.30 - 15.00 uur Pauze
15.00 - 16.30 uur Tweede deel van de cursus
16.30 - 17.00 uur Afsluiting, uitreiking certificaten, borrel

Kosten en aanmelden

Voor deze cursus vragen wij een bijdrage aan u van € 149,00 per persoon (ex. btw). U kunt zich hier in de webshop inschrijven. 

https://shop.dentalunion.nl/lezingen-en-workshops-fotografie-mondfotografie-met-doctorseyes.html

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Deborah Schüssel, via telefoonnummer 030 – 281 56 35 of via e-mail: deborahschussel@dentalunion.nl

 

KRTP punten: