Goed nieuws!

Op veler verzoek hebben we ons zoekplatform uitgebreid voor alle tandartsen. Op MedischeScholing.nl zoeken al 50.000 zorgprofessionals met een gratis account naar geaccrediteerde nascholing binnen het (inter)nationale aanbod. Zoek met gerichte zoekfilters zodat de scholing aansluit op jouw individuele leerbehoefte. Naast het zoeken van fysieke en online cursussen kun je nu ook live of on demand video´s streamen van steeds meer nascholingsaanbieders op MedischeScholing.nl: een soort 'Netflix voor zorgprofessionals' dus! 

MedischeScholing

Wie zijn wij?

MedischeScholing.nl is opgericht door Kasper Maltha (huisarts) en Richard Supheert (arts-onderzoeker onderwijs). Gedurende onze opleiding hebben wij een passie ontwikkeld voor educatie. Wij zijn van mening dat competentiegerichte nascholing van hoge kwaliteit, een voorwaarde is voor het onderhouden van de professionele vorming als zorgprofessional.

MedischeScholing.nl faciliteert audiovisuele projecten van klein tot groot. Van een professionele opname op locatie met één spreker tot een live-uitzending voor 25.000 zorgprofessionals in een mooie tv-studio met LED-techniek of augmented reality. 

Medische Scholing heeft voor ONT diverse webinars en digitale Algemene ledenvergaderingen kunnen faciliteren.