Je kent het wel: de communicatie met een collega of een patiënt loopt stroef. En ook al is er geen conflict, de spanning is toch voelbaar. Soms ligt het aan je gesprekspartner, maar soms ook stiekem aan jezelf. Bijvoorbeeld als je een ‘allergie’ voor een bepaald (type) persoon hebt ontwikkeld, of als je geïrriteerd bent omdat je iets al 3 keer hebt uitgelegd. Vaak zie je tegen een volgende ontmoeting op en je baalt dat je dit gevoel niet van je af kan zetten. 

In de training Omgaan met 'lastig gedrag' staan we stil bij hoe je jouw belangen, ideeën en gevoelens goed kan neerzetten. We kijken naar hoe je overkomt op je gesprekspartner en welk effect je verbale en non-verbale gedrag heeft op een ander. Je leert technieken om met  tegenwerpingen of weerstanden om te gaan. Ook leer je hoe je kort en bondig een sterke redenering neerzet die iedereen kan volgen. 

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor tandprothetici, tandartsen en hun teamleden die een sterke gesprekspartner willen zijn. En die willen leren hoe ze een gesprek kunnen sturen, zodat ze beter om kunnen gaan met weerstanden.

Bijzonderheden

Aan deze cursus zijn 3 KRTP-punten toegekend.

Aanmelden en meer informatie:https://knmt.nl/academy/45798/0/inschrijven

academy@knmt.nl

030 - 60 76 370