Inhoud

Tijdens deze 1-daagse cursus stelt u uw eigen prothese in was op.

Door instructie en oefening breidt u op een praktische manier uw vaardigheden uit. Aan de hand van realistische casussen die u dagelijks in de praktijk tegenkomt, maakt u kennis met een voorspelbare methode om een functionele en esthetisch verantwoorde prothese te vervaardigen, rekeninghoudend met de uiterlijke kenmerken en persoonlijkheid van de patiënt. Denk hierbij aan een extreem afwijkende beet door een geslonken kaak of de kwestie dentaat tegenover edentaat. Gewoonweg de kiezen in de gebruikelijke occlusie en articulatie opstellen lukt dan niet altijd. Hoe gaan we hier zo natuurgetrouw mogelijk mee om? Inzicht en out of the box denken is hier vereist!
De nadruk ligt op een praktische aanpak zodat u het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Met de opgedane kennis kunt u uw patiënten nog beter adviseren over hun nieuwe prothese.

Doelgroep Tandprothetici en tandtechnici gericht op prothesewerk.

Aantal deelnemers Min. 6 – max. 12 deelnemers.

Praktische informatie en inschrijven

Data: Vrijdag 12 mei 2017

           Vrijdag 19 mei 2017

           Vrijdag 16 juni 2017

Locatie: DHTA, St. Laurensdreef 22 Utrecht

Duur: 1 dag Tijd: 9:00 – 16:00 uur

Cursusleider: Frederick Loftus, tandtechnicus

Kosten: € 219,00 excl. BTW, koffie/thee en lunch zijn inbegrepen.

Zelf mee te nemen • Kleurpotloden en schuifpasser • Geodriehoek of Palameter • Modelleerinstrumenten • Frezen, boren en kogeldiamanten • Wasmes(sen) en een mini-flame (no-flame is aanwezig)

De cursus is aangemeld bij het Kwaliteitsregister Tandtechniek en het Kwaliteitsregister Tandprothetici.

 

KRTP punten: