Metaalkeramiek naast zirkonium

Tijdens deze cursus leert u hoe u de optische verschillen tussen metaalkeramiek en zirkoniumdioxide kan compenseren en zo uw porseleintechniek optimaal kan aanpassen, zodat zelfs de moeilijkere combinatiewerken een hoog esthetisch eindresultaat kennen.

Vita VM9/VM13 voor gevorderden

Voorafgaand aan de cursus krijgt u het cursusmodel en alle nodige documentatie opgestuurd. U bereidt op beide preparaties één metaal- en één zirkoniumstructuur voor. Tijdens de cursus wordt aan de hand van foto’s deze echte patiëntencasus zo opgebakken dat u uiteindelijk geen verschil meer merkt tussen de VMK- en de zirkoniumrestauratie dankzij de polychrome porseleintechniek.

Terwijl u wacht tijdens het bakproces, krijgt u een uitgebreide introductie in de wereld van de dentale fotografie, waarbij de focus voornamelijk ligt bij de intraorale mondopname.

Doelgroep: 

  • Tandtechnici met enkele jaren ervaring in kroon- & brugwerk.
  • Tandtechnici die dagelijks met Vita VM9 en/of VM13 werken.
  • Tandtechnici met ambitie, die eenvoudige manieren zoeken om zelfs complexere werkstukken tot een goed einde te brengen.

Klikt u hier voor verwijzing naar de cursuswijzer van Arseus voor uitgebreide informatie met betrekking tot deze cursus. 
Cursus op aanvraag. Inschrijvingen via Petra Denekamp +31 (0)36 521 83 30 of petra.denekamp@arseus-lab.nl

KRTP punten: 10