Je rent de hele dag van hot naar her. Ondertussen twijfel je of je werkplek wel de juiste is of dat je je verder wil ontwikkelen. En droom je over een nieuwe woning, of misschien een eigen praktijk? Een relatie, misschien zelfs gezinsuitbreiding? Of zit je in spagaat tussen je boodschappenlijst, de kinder-haal-en-breng-service en het luizenpluizen? Verzuip je in de continue vracht aan (online) informatie? Zinnig en onzinnig, net als ‘dingetjes’ en gedoe er omheen.
Hoe vind je nou die rust, ruimte en reflectie in een hectisch leven? Heb je daar zelf wel invloed op? Ja dat heb je! Neem het stuur (weer) in handen en krijg ‘time on your side’!
De training Time management leert je de belangrijkste tijdverspillers en ‘energielekken’ in en buiten het werk vast te stellen, waarbij persoonlijke casuïstiek besproken wordt. Je leert:
  • je tijd beter in te delen
  • prioriteiten te stellen
Maar ook hoe je je omgeving kan beïnvloeden om productiever en constructiever (samen) te werken. Je krijgt veel praktische tips en adviezen hoe je kan sturen op tijdrovende werkprocessen, zoals vergaderingen, e-mail en planning. Je leert omgaan met afleidingen en verstoringen voor jezelf en anderen. Zo creëer je meer rust en overzicht voor alle betrokkenen.
Voor wie?
Deze online cursus (<- zie hier je eerste tijdswinst!) is bedoeld voor iedereen uit het team die zicht en grip willen krijgen op tijdverspillers in hun werk- en/of privéleven.
Bijzonderheden
Aan deze cursus zijn 3 KRTP-punten toegekend.